Foto: Skärmdump / TikTok / @juicemorph

Räddad kamphund lär sig att skälla och vifta på svansen efter sex år (VIDEO)

En man fick äntligen sin hund att vifta på svansen och skälla av glädje, sex år efter att han räddade hunden från en hundkampsverksamhet – nu lever Scooby ett vanligt hundliv igen.

Ägaren Chris, från Montana, USA, tog emot den traumatiserade hunden efter att han räddats under en polisrazzia mot en illegal hundkampsverksamhet. Innan det tillbringade Scooby över ett år i ett hundhem, när rättegången bestämde att han ska avlivas eftersom ingen ville adoptera en hund med hans historia.

Hunden, mellan sju och nio år gammal, var helt traumatiserad av sin fruktansvärda behandling av sina tidigare ägare – men tack och lov tog Chris hand om Scooby.

Scooby började skälla som en vanlig hund

Chris har ägnat de senaste sex åren åt att rehabilitera den traumatiserade hunden och till och med lära honom att äta godis och skälla igen. Den långa processen nådde en milstolpe förra året när Scooby började skälla och vifta på svansen, som en vanlig hund.

Chris stötte på Scooby kort efter att hans far hade gått bort, och hunden representerade mycket mer än bara ett djur för honom.

– När jag hittade honom var jag i en ganska tuff situation. Jag tänkte, jag behöver sällskap och den här hunden behöver hjälp. Det var perfekt, säger han.

Ps. Glöm inte att följa vår sida på Facebook 🙂

Kolla också:

Hunden känner igen mattes panikattack – hans reaktion är det sötaste ni kommer se idag

Amber, en tjej från Massachussets, USA, befann sig på en flygplats när hon plötsligt började …

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor.  Läs mer