Foto: Emma Roberts / Facebook

Katt smög sig in i skolan och fick sitt skolfoto – här är mattes reaktion

En regelbunden besökare på Drury Primary School i Buckley, katten Ziggy tyckte att det är rättvist att han också får en bild på skolans fotodag.

Ägaren Emma Roberts blev ”chockad” och fick skrattanfall när hennes döttrar Megan och Chloe, som är elever på skolan, visade henne skolkatalogen. Emma förväntade sig se döttrarnas bilder där de poserar stolt i sina uniformer, men helt plötsligt fanns det även en annan familjemedlem med i katalogen.

– Chloe gav katalogen till mig och jag förväntade mig att se hennes bilder. Men sedan när jag tittade fick jag skrattanfall tillsammans med de andra mammorna som stod bredvid mig, säger mamman till The Leader.

– Jag frågade henne vad som hade hänt och hon sa att han bara hoppade på stolen. Han behövde ingen uppmuntran, han kom bara upp för att ta ett foto.

Emma sa att den nyfikna kattungen besöker skolan dagligen för att delta i sammankomster, sova på rektorns skrivbord och koppla av på lekplatserna. Hon sa att han första gången besökte skolan, som ligger 10 minuters promenad från hennes hem, 2019.

Ziggy kommer utan tvekan att vara otroligt stolt över sitt foto, och Emma erkänner att hon köpte en kopia av den för att sätta den bredvid Chloes och Meghans.

Ps. Glöm inte att följa vår sida på Facebook 🙂

Kolla också:

OVÄNTAT BESÖK: Björn tar ett dopp i familjens pool och äter från soptunnan (VIDEO)

En björn besökte ett hem i Kalifornien där han fångades på kamera när han tog …

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor.  Läs mer